Лабне йогуртовий м'який сир. Labneh Cheese (200g|230ml)
175 грн.
- Виробник: Молочна продукція
- Продукт: recipe 4
- Наявність: В наявності
йогуртовый м'який сир Лабне в прянощах і оливковій олії | Ексклюзивний продукт ручної роботи поєднує в собі молочну солодкість вершкового сиру і пряної оливкової олії. Сир Лабне завжди готується під замовлення свіжим і без використання консервантів. Природним консервантом служить обволікаючий мікс з олій, зберігати в холодильнику до 3-х тижнів. Насолоджуйтеся, їжте найкращі продукти!
Виробляється на основі грецького йогурту, вершків і закваски, покритий сумішшю з прянощів і залитий міксом оливкової і соняшникової олії. Ніжна вершкова текстура, насичений смак доповнений ароматами і приємним післясмаком, ідеальний до сніданку з чашкою збадьорюючої кави або освіжаючого чаю. Чудовий перекус впродовж дня або в якості закусок до основних блюд на обід і вечерю. Насолоджуються сиром Лабне з лавашем, хлібом, тортильями, чіпсами і свіжими овочами.
Родом сир Лабне з країн Близького Сходу і Лівану. Ми дотримуємося традиційної рецептури, зберігаючи його легкий і ніжний смак. Пряну ароматну олію, в якій зберігається сир, слід вживати разом з сиром і воно є невід'ємною частиною продукту, у тому числі можна використати в якості заправки до салатів і навіть при приготуванні різних страв.
Основні характеристики | |
Вага: | фактична вага продукту в банці 200 грам. |
Склад: | молоко незбиране пастеризоване, вершки з молока коров’ячого, заквашувальнi культури-молочнокислi бактерії), сіль рожева гімалайська, спеції і трави сушені натуральнi, сік лимона, оливкова олiя. |
Зберігання: | Зберігати при температурі від + 2°C до + 6°C до 3-х тижнів від дати виробництва. |
Після відкриття: | Після відкриття споживчої тари продукт зберігати при температурі від + 2°C до + 6°C і вжити протягом 42 годин. |
Про продукт: | Продукт ручної роботи, готовий до вживання, не містить консервантів. Завжди свіжий у продажу, не зберігайте занадто довго. А ще корисніше - купили і поїли! |
Калорійність: | на 100 грамів продукту (енергетична цінність) 217.88 ккал. Разом на 100 грам: білки - 3.31 м / жири - 21.13 р / вуглеводи - 2.95 м |