Лабне йогуртовий м'який сир. Labneh Cheese (200g|230ml)

175 грн.

йогуртовый м'який сир Лабне в прянощах і оливковій олії | Ексклюзивний продукт ручної роботи поєднує в собі молочну солодкість вершкового сиру і пряної оливкової олії. Сир Лабне завжди готується під замовлення свіжим і без використання консервантів. Природним консервантом служить обволікаючий мікс з олій, зберігати в холодильнику до 3-х тижнів. Насолоджуйтеся, їжте найкращі продукти!

Виробляється на основі грецького йогурту, вершків і закваски, покритий сумішшю з прянощів і залитий міксом оливкової і соняшникової олії. Ніжна вершкова текстура, насичений смак доповнений ароматами і приємним післясмаком, ідеальний до сніданку з чашкою збадьорюючої кави або освіжаючого чаю. Чудовий перекус впродовж дня або в якості закусок до основних блюд на обід і вечерю. Насолоджуються сиром Лабне з лавашем, хлібом, тортильями, чіпсами і свіжими овочами.

Родом сир Лабне з країн Близького Сходу і Лівану. Ми дотримуємося традиційної рецептури, зберігаючи його легкий і ніжний смак. Пряну ароматну олію, в якій зберігається сир, слід вживати разом з сиром і воно є невід'ємною частиною продукту, у тому числі можна використати в якості заправки до салатів і навіть при приготуванні різних страв.

Основні характеристики
Вага: фактична вага продукту в банці 200 грам.
Склад: молоко незбиране пастеризоване, вершки з молока коров’ячого, заквашувальнi культури-молочнокислi бактерії), сіль рожева гімалайська, спеції і трави сушені натуральнi, сік лимона, оливкова олiя.
Зберігання: Зберігати при температурі від + 2°C до + 6°C до 3-х тижнів від дати виробництва.
Після відкриття: Після відкриття споживчої тари продукт зберігати при температурі від + 2°C до + 6°C і вжити протягом 42 годин.
Про продукт: Продукт ручної роботи, готовий до вживання, не містить консервантів. Завжди свіжий у продажу, не зберігайте занадто довго. А ще корисніше - купили і поїли!
Калорійність: на 100 грамів продукту (енергетична цінність) 217.88 ккал. Разом на 100 грам: білки - 3.31 м / жири - 21.13 р / вуглеводи - 2.95 м

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук