Сир плавлений вершковий. Toast Cheese (190g|230ml)

182 грн.

Справжній оригінальний плавлений вершковий сир /  Абсолютно натуральний, унікальний за сьогоднішніми мірками, продукт приготовлений лише з кількох основних компонентів: три види відмінного твердого сиру, молоко, вершкове масло. Наш плавлений сир не містить навіть воду, тут немає підсилювачів смаку, емульгаторів, барвників чи консервантів. Тому ви насолодитеся виключно істинним смаком натурального продукту! Збалансована консистенція відмінно лягати на скибочку хліба, а смак розкриває аромати сирів з приємними молочно-вершковими нотами.

Плавлений сир найкраще вживати за сніданком, адже завдяки вмісту в ньому молочних жирів, він допомагає залишатися в тонусі протягом усього дня. Цей продукт багатий білком що легко засвoюеться, а також містить амінокислоти незамінні для нормальної роботи організму. Плавлені сири містять в собі вітаміни А, C і D, вітаміни групи B, а також мікроелементи - цинк, залізо і мідь. Високий вміст фосфору, натрію, кальцію і магнію в даному продукті дозволяє задовольнити добову потребу організму з цих макроелементів при вживанні всього 100-150 грамів плавленого сиру в день.


В наявності завжди свіжий!

Основні характеристики
Вага: Об'єм банки 230 мл. / Вага нетто: 190 грам.
Склад: молоко коров'яче, натуральні якісні тверді сири трьох сортів, масло вершкове, вершки з коров'ячого молока, сіль плавитель (цитрат натрію), сіль морська.
Зберігання: Зберігати при температурі від +2°C до +6°C. Термін зберігання до 2 місяців. Продукт має маркування з датою виробництва і рекомендовану дату "вжити до:". Завжди свыжий у наявності.
Після відкриття: Після відкриття споживчої тари продукт вжити протягом 72 годин.
Про продукт: Повністю натуральний продукт ручної роботи, готовий до вживання, не містить консервантів, емульгаторів, хімічних добавок або інших замінників.
Калорійність: на 100 грамів продукту (енергетична цінність) 311.61 ккал. Разом на 100 грам: білки - 7.97 г / жири - 29.79 г / вуглеводи - 2.15 г.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук