Сир креветковий плавлений. Shrimp Cheese (190g|230ml)

188 грн.

   Плавлений натуральний креветковий вершковий сир | Характерний насичений смак і аромат креветок із стійким приємним вершковим післясмаком. Унікальний натуральний склад і лише якісні інгредієнти: три види напівтвердих сирів, добре вершкове масло (82% жирності), креветкова паста нашого власного виробництва та молоко. А тепер ви тільки уявіть наскільки це смачно, враховуючи такий склад.

   Важливо! Наш сир без барвників, без замінників, без рослинних жирів, без емульгаторів, без підсилювачів смаку... тощо! Тому ми впевнено гарантуємо приємний природний смак, такий, яким він має бути.

   Плавлений креветковий сир надзвичайно доречний на сніданок із білим хлібом, на тарталетках, із крекерами або круассаном. На романтичний вечір під келих білого вина. Така баночка також буде незамінною при організації невеликого фуршету з нагоди урочистостей. Просто та швидко ви зможете накрити стіл імениннику вдома і тим більше на природі - Чи це романтик-пікнік? - Обирати вам!

   Зберіть набір для смачного подарунка близьким.

Основні характеристики
Вага: Об'єм банки 230 мл. / Вага нетто: 190 грам.
Склад: молоко коров'яче нормалізоване, три види напівтвердих сирів, вершкове масло, натуральна креветкова паста 16%, сіль правитель E331, сіль морська.
Зберігання: Зберігати при температурі від +2°C до +6°C. Рекомендований термін зберігання до 1 міс. від дати виготовлення. Продукт має маркування з датою виробництва і рекомендовану дату "вжити до:" і готується під кожне конкретне замовлення.
Після відкриття: Після відкриття споживчої тари продукт зберігати при температурі від +2°C до + 6°C і вжити протягом 72 годин.
Про продукт: Повністю натуральний продукт ручної роботи, готовий до вживання, не містить консервантів, емульгаторів, хімічних добавок або інших замінників.
Калорійність: на 100 грамів продукту (енергетична цінність) 305,91 ккал. Разом на 100 грам: білки - 9.31 г. / жири - 28.56 г. / вуглеводи - 2,24 г.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук