Паштет із курячої печінки з Бренді. Chicken liver pate (190g|230ml)
159 грн.
- Виробник: М'ясна продукція
- Продукт: recipe 3
- Наявність: Нет в наличии
Ніжний оригінальний паштет із курячої печінки з бренді від "NASNIDANOK" - це делікатес, що потішить вас своєю натуральністю та вишуканим смаком. Поєднання курячої печінки, вершків та вершкового масла забезпечує кремову текстуру, а легкий аромат бренді надає вишуканого смаку та аромату. Наш продукт не містить консервантів, замінників, борошно, емульгаторів чи хімічних добавок - лише натуральні інгредієнти та 100% куряча печінка (зверніть увагу на склад). Паштет має приємний смак і текстуру, не пливе і відмінно лягає, досить ситний і поживний, однієї баночки вистачає досить надовго, щоб потішити себе жодним сніданком або перекусом.
Для того, щоб відчути справжню насолоду смаком і ароматом, ми рекомендуємо подавати паштет на грінці з вершковим маслом. І якщо ви хочете зробити свій досвід ще смачнішим, обов'язково спробуйте наш конфітюр із червоної цибулі - він чудово доповнить і розширить смакові горизонти.
Крім того, паштет із курячої печінки багатий на природні вітаміни та мікроелементи, які благотворно впливають на здоров'я. Він є джерелом білка, заліза, вітамінів В12 і А, а також містить амінокислоти, необхідні для здорового функціонування організму. Вітамін В12 допомагає підтримувати здоров'я нервової системи, а вітамін А - зір та імунну систему. Залізо ж необхідне для кровотворення та енергетичних процесів в організмі.
Основні характеристики | |
Вага: | Об'єм банки 230 мл. / Вага нетто: 190 грам. |
Склад: | Печiнка куряча 100%, вершки з коров'ячого молока, бренді, цибуля ріпчаста, масло вершкове, жир свиний топлений, сіль морська, спеції і трави натуральні. |
Зберігання: | Зберігати при температурі від +2°C до +6°C. |
Термін зберігання: | Рекомендований термін зберігання паштету з курячої печінки для збереження максимальної свіжості та якості становить 6 місяців (у холодильнику) від дати виробництва. На кришці присутнє маркування з датою приготування і рекомендованою датою "вжити до". |
Після відкриття: | Для збереження максимальної користі та свіжості продукту, після відкриття упаковки його необхідно зберігати в холодильнику і вжити протягом 3-5 діб.. |
Про продукт: | Пропонуємо вам повністю натуральний продукт ручної роботи, без консервантів, емульгаторів, хімічних добавок або інших замінників. Цей продукт готовий до вживання. Паштет із курячої печінки - це багате джерело заліза, цінних білків і амінокислот, а також містить вітаміни А, В2, В12 і Д, необхідні для підтримання здоров'я шкіри, волосся і нервової системи. |
Калорійність: | на 100 грамів продукту (енергетична цінність) 269.64 ккал. Разом на 100 грам: білки - 13.04 г / жири - 22.91 г / вуглеводи - 1.32 г. |
Примітка: | Паштет пройшов процес стерилізації, який забезпечує тривалий термін зберігання продукту без втрати смакових і харчових якостей. Він не містить борошна, іншу печінку або куряче м'ясо, а також не містить консервантів та інших хімічних домішок, що робить його корисним і натуральним продуктом. |