Warning: unlink(/var/www/user221154/data/www/nasnidanok.com.ua/system/storage/cache/cache.catalog.language.1733335972): No such file or directory in /var/www/user221154/data/www/nasnidanok.com.ua/system/library/cache/file.php on line 68 Купити натуральний класичний паштет з яловичої печінки ручної роботи. Зберіть набір для сніданків.

Паштет з яловичої печінки. Beef liver pate (190g|230ml)

152 грн.

Класичний паштет зі свіжої яловичої печінки: ідеальний вибір для смачного перекусу, сніданку або підкріплення в дорогу в зручному форматі, що підходить як для дорослих, так і для дітей.  - він ідеально підходить у будь-якій ситуації!

Наш паштет являє собою виключно натуральний і корисний продукт, приготований за оригінальним рецептом. Він стане прекрасним доповненням до вашого столу в будь-який час, коли ви хочете насолодитися смачною закускою або почати день ситним сніданком. Це класичний смак, який приносить на ресторанний рівень спогади з дитинства.

Наш паштет має щільну і приємну текстуру, він складається з простих компонентів, водночас містить все найкорисніше і найпоживніше. Ми також покрили наш паштет свіжим топленим вершковим маслом, яке не тільки доповнює його смак, а й забезпечує природне і більш тривале зберігання.

Яловича печінка містить безліч вітамінів, включно з групою В, К, Е, А, D і С. Однак основна перевага печінки полягає в її високому вмісті різних макро- і мікроелементів, таких як кальцій, мідь, магній, калій, фосфор, цинк, а особливо залізо у величезній кількості. Цей факт пояснює "особливе становище" печінки на столі тих, хто піклується про своє здоров'я. Наш смачний паштет багатий на білок і містить ідеальне поєднання амінокислот, які сприяють його засвоєнню в організмі.

Основні характеристики
Вага: Об'єм банки 230 мл. / Вага нетто: 190 грам.
Склад: Печiнка яловича, сало свине, цибуля рiпчаста, морква, масло вершкове, сiль морська, топлене вершкове масло, перець чорний мелений.
Зберігання: Зберігати при температурі від +2°C до +6°C.
Термін зберігання: Рекомендований термін зберігання паштету з яловичої печінки для збереження максимальної свіжості та якості становить 6 місяців (у холодильнику) від дати виробництва. На кришці присутнє маркування з датою приготування і рекомендованою датою "вжити до".
Після відкриття: Для збереження максимальної користі та свіжості продукту, після відкриття упаковки його необхідно зберігати в холодильнику і вжити протягом 3-5 діб..
Про продукт: Пропонуємо вам повністю натуральний продукт ручної роботи, без консервантів, емульгаторів, хімічних добавок або інших замінників. Цей продукт готовий до вживання. Яловича печінка містить безліч вітамінів, включно з групою В, К, Е, А, D і С. Однак основна перевага печінки полягає в її високому вмісті різних макро- і мікроелементів, таких як кальцій, мідь, магній, калій, фосфор, цинк, а особливо залізо у величезній кількості.
Калорійність: на 100 грамів продукту (енергетична цінність) 183 ккал. Разом на 100 грам: білки - 7.45 г / жири - 15.95 г / вуглеводи - 3,59 г.
Примітка: Паштет пройшов процес стерилізації, який забезпечує тривалий термін зберігання продукту без втрати смакових і харчових якостей. Він не містить борошно, іншу печінку або свинячу шкуру, а також не містить консервантів та інших хімічних домішок, що робить його корисним і натуральним продуктом.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук