Конфі з червоної цибулі - ідеальне доповнення до будь-якого м'яса або паштетів

heading_title

Про цибульний конфітюр або як ще називають це незвичайне лакомство - цибульний мармелад - написано чимало статей.

Цей вишуканий продукт по праву заслуговує на особливу увагу, адже його відмінний, пікантний смак змушує тремтіти серця багатьох гурманів і просто цінителів смачної кухні.

По суті, цибульний конфітюр є карамелізована ріпчаста цибуля, яку щедро приправлено вином або винним оцтом, натуральним медом і ароматними прянощами і спеціями. При приготуванні цей чи то соус чи приправа перетворюється в невимовного смаку і ефемерної консистенції продукт, який не соромно подати до найвитонченіших гастрономічних винаходів.

У Франції, наприклад, цибульний конфітюр за традицією сервірують з дорогими сирами, фуа-гра, рибою або хрусткими тостами. Крім цього, цибульний конфітюр подають до всіляких паштетів, терріна, сирів, холодного та гарячого м'яса. Та й просто в поєднанні зі свіжою скибочкою хліба виходить чудове лакомство.

Для кого саме слово цибуля викликає не райдужні асоціації, спробуйте переосмислити цінності і приготувати цибульний конфітюр, який, до речі, в готовому вигляді нерідко можна зустріти на полицях гіпермаркетів. Спробуйте це смачне блюдо хоч раз і можливо маленька баночка з цим цікавим продуктом назавжди оселиться на вашій кухні.

Лук є необхідним овочем в кулінарії.
Сирий, приносить бадьорість в салат або бутерброд. Приготований, він привносить свій смак, аромат і текстуру в блюда, з яких він готується. Цибулевий Конфіт є найпопулярнішою солодкою версією гурманів, які використовують його в якості приправи або інгредієнта в інших рецептах.

Як використовувати і їсти цибулю конфі?
Цибуля конфі використовується двома способами, як приправа, щоб супроводжувати інший продукт, або як інгредієнт і бути повністю частиною рецепту.

Некоторые виды мяса и сыры хорошо сочетаются с луком конфи:
Качка фуа-гра,
Качина грудка,
Печеня зі свинини, філе міньйон ...
Гвінейська птах, цесарка,
Козячий сир (досить свіжий),
Вишуканий овечий сир,
Брі де Мо,
Усе холодне м'ясо,
З кус-кусом.
До холодної нарізки з м'ясного асорті.
Корзинки з листкового тіста
і навіть в пирогах ...

Пов'язаний Пост
Коротко і цікаво про історію паштета і терріна

Коротко і цікаво про історію паштета і терріна

Немає нічого кращого, ніж влаштуватися в своєму улюбленому кріслі з келихом червоного вина і хрустким багетом, намазаним апетитним паштетом. Це один з наших улюблених способів розслабитися.

Рійет - гастрономія з Франції

Рійет - гастрономія з Франції

Метод приготування м'яса, схожий на паштет. Готують з м'яса сільськогосподарських тварин, птиці та навіть риби, яку січуть, або ріжуть на кубики, ...

З історії апельсинового джему

З історії апельсинового джему

Апельсинове варення, джем, мармелад і так далі - дуже популярний літературний персонаж. Особливо його люблять вводити в дію англійські ....

Бретань і її солона карамель

Бретань і її солона карамель

Найбільш ранні коріння солоної карамелі можна простежити до Бретані у Франції, де кондитер Анрі Ле Ру став піонером цього виду мистецтва. Родом із сім'ї, що займалася торгівлею кондитерськими виробами, Ле Ру працював підмайстром в сімейному бізнесі, перш ніж переїхати до Швейцарії і вчитися на кондитера в єдиній в світі кондитерської школі.