Історія соусу Болоньєзе і кілька ідей для вечері
Чудовий цей соус своєю по істині дивовижною універсальністю, власне завдяки цій якості він і завоював серця і шлунки по всьому світу. Соус Болоньєзе можна вжити не тільки з пастою (макаронними виробами), але і в якості готової начинки для Лазаньї або Піци. Але також, потрібно не забувати що його з легкістю використовують і як звичайну підливу до будь-яких гарнірів. В Італії наприклад, в дні великих сімейних застіль, ним поливають поленту (кукурудзяна каша). Можна полити картопляне пюре, і навіть з гречкою він буде дуже смачний.
Бретань і її солона карамель
Найбільш ранні коріння солоної карамелі можна простежити до Бретані у Франції, де кондитер Анрі Ле Ру став піонером цього виду мистецтва. Родом із сім'ї, що займалася торгівлею кондитерськими виробами, Ле Ру працював підмайстром в сімейному бізнесі, перш ніж переїхати до Швейцарії і вчитися на кондитера в єдиній в світі кондитерської школі.
З історії апельсинового джему
Апельсинове варення, джем, мармелад і так далі - дуже популярний літературний персонаж. Особливо його люблять вводити в дію англійські ....
Конфі з червоної цибулі - ідеальне доповнення до будь-якого м'яса або паштетів
Про Цибулевий Конфитюр (конфі) - що це за лакомство таке і з чим його їдять. Ідеальне доповнення до будь-якого м'яса або паштетів ...
Коротко і цікаво про історію паштета і терріна
Немає нічого кращого, ніж влаштуватися в своєму улюбленому кріслі з келихом червоного вина і хрустким багетом, намазаним апетитним паштетом. Це один з наших улюблених способів розслабитися.
Рійет - гастрономія з Франції
Метод приготування м'яса, схожий на паштет. Готують з м'яса сільськогосподарських тварин, птиці та навіть риби, яку січуть, або ріжуть на кубики, ...
Чому печінка - це Cупер-продукт багатий поживними речовинами
Чому ви повинні включати печінку в свій раціон? Не багато які продукти гідні звання Суперпродукт. Однак печінка - одна з них! Будучи колись популярним і цінним джерелом харчування, в сучасному світі печінка вийшла з моди. Хоча вона низькокалорійна і багата високоякісним білком, при цьому ще й містить неймовірну кількість життєво важливих поживних речовин. Однак зараз м'язове м'ясо, як правило, краще, ніж субпродукти. Незважаючи на те, що її популярність падає, печінка, можливо, є одним з найбільш багатих поживними речовинами продуктів на планеті.