Цікаві статті про їжу та історію їжі
Історія соусу Болоньєзе і кілька ідей для вечері
Чудовий цей соус своєю по істині дивовижною універсальністю, власне завдяки цій якості він і завоював серця і шлунки по всьому світу. Соус Болоньєзе можна вжити не тільки з пастою (макаронними виробами), але і в якості готової начинки для Лазаньї або Піци. Але також, потрібно не забувати що його з легкістю використовують і як звичайну підливу до будь-яких гарнірів. В Італії наприклад, в дні великих сімейних застіль, ним поливають поленту (кукурудзяна каша). Можна полити картопляне пюре, і навіть з гречкою він буде дуже смачний.
Бретань і її солона карамель
Найбільш ранні коріння солоної карамелі можна простежити до Бретані у Франції, де кондитер Анрі Ле Ру став піонером цього виду мистецтва. Родом із сім'ї, що займалася торгівлею кондитерськими виробами, Ле Ру працював підмайстром в сімейному бізнесі, перш ніж переїхати до Швейцарії і вчитися на кондитера в єдиній в світі кондитерської школі.
З історії апельсинового джему
Апельсинове варення, джем, мармелад і так далі - дуже популярний літературний персонаж. Особливо його люблять вводити в дію англійські ....
История блинов и как приготовить идеальные блинчики!
По сути, блин ? это круглая лепешка из теста, обжаренная с двух сторон. То есть, фактически оладьи, сырники, лепешки ? тоже своеобразные блины, так как техника приготовления у них такая же (собственно, их даже относят в одну категорию «блины»). Задолго до того, как были изобретены печи, люди обжаривали такие лепешки на раскаленных камнях.
Один из аргументов в пользу того, что нашему любимому завтраку в виде блинчиков тысячи лет, заключается в том, что блины распространены по всему миру. Например, их ели древние греки и римляне, и они знали в них толк: блины они поливали медом.
Конфі з червоної цибулі - ідеальне доповнення до будь-якого м'яса або паштетів
Про Цибулевий Конфитюр (конфі) - що це за лакомство таке і з чим його їдять. Ідеальне доповнення до будь-якого м'яса або паштетів ...
Коротко і цікаво про історію паштета і терріна
Немає нічого кращого, ніж влаштуватися в своєму улюбленому кріслі з келихом червоного вина і хрустким багетом, намазаним апетитним паштетом. Це один з наших улюблених способів розслабитися.